Kde sú OEM výrobcovia produktov pre domáce zvieratá?

Kde sú OEM výrobcovia produktov pre domáce zvieratá?

Výrobcovia OEM spracovania produktov pre domáce zvieratá sú distribuovaní hlavne v niekoľkých dôležitých regiónoch v Číne, ktoré poskytujú veľké množstvo služieb spracovania OEM pre priemysel produktov pre domáce zvieratá s bohatými priemyselnými zdrojmi, vynikajúcou výrobnou technológiou a efektívnym systémom dodávateľského reťazca.

Výrobcovia na spracovanie produktov pre domáce zvieratá zahŕňajú najmä nasledujúcich 5 miest:

(1) Provincia Jiangsu zaujíma dôležité postavenie v oblasti spracovania OEM produktov pre domáce zvieratá.Medzi nimi je Jiangsu Yihe známy svojou vlastnou značkou Paihao a Yihe a jej výrobky sa vyvážajú do mnohých krajín po celom svete.Značka bláznivých psov Xuzhou Supet je v Číne známa značka krmiva pre domáce zvieratá, ktorá poskytuje celý rad klasických produktov pre rodiny domácich zvierat.Okrem toho sa Suzhou Shengkang zameriava na výrobu produktov pre domáce zvieratá so širokou škálou produktov a zákazníkov v mnohých krajinách a regiónoch po celom svete.

(2) Provincia Hebei je tiež dôležitou základňou pre OEM spracovanie produktov pre domáce zvieratá.Najmä v oblasti Xingtai, známej ako „rodné mesto krmív pre domáce zvieratá v Číne“, sa tu darí veľkému počtu podnikov s krmivom pre domáce zvieratá.Tieto podniky vyrábajú hlavne vysokokvalitné krmivo pre domáce zvieratá a produkty pokrývajú mnohé oblasti, ako sú základné potraviny, pochutiny a konzervy.

(3) Výrobcovia OEM produktov pre domáce zvieratá v provincii Zhejiang sú tiež dosť silní.Najmä v Jinhua existuje veľké množstvo výrobcov produktov pre domáce zvieratá so širokou škálou produktov vrátane hračiek pre domáce zvieratá, potrieb pre domáce zvieratá atď.Medzi nimi je spoločnosť Zhejiang Jiahe Pet Products Co., Ltd. jedným z najväčších výrobcov produktov pre domáce zvieratá v Číne a jej služby spracovania OEM majú v tomto odvetví dobrú povesť.

广东永超科技塑胶模具厂家模具车间实拍08

(4) Dongguan v provincii Guangdong je tiež dôležitou oblasťou pre spracovanie OEM produktov pre domáce zvieratá.Tu sa zhromaždilo mnoho veľkých podnikov na výrobu produktov pre domáce zvieratá, ako sú inteligentné výrobné spoločnosti Guangdong Yongsuper Technology Co., LTD., produkty pre domáce zvieratá Haituo, produkty pre domáce zvieratá Quanyou atď. Tieto podniky vyrábajú širokú škálu produktov pre domáce zvieratá, vysokej kvality, milovanej spotrebiteľmi.

(5) Niektoré podniky v provincii Hunan dosiahli úspechy aj v oblasti spracovania OEM produktov pre spoločenské zvieratá.Napríklad spoločnosť Hunan Dajiang Pharmaceutical Group Co., Ltd. poskytuje služby spracovania OEM založené na výskume, vývoji a inováciách produktov pre domáce zvieratá.Jeho výrobná základňa má moderné vybavenie a profesionálny tím na zabezpečenie stabilnej a spoľahlivej kvality výrobkov.

Stručne povedané, výrobcovia OEM produktov pre domáce zvieratá sú v Číne široko distribuovaní a podniky v týchto oblastiach významne prispeli k rozvoju priemyslu produktov pre domáce zvieratá svojimi vlastnými výhodami a vlastnosťami.


Čas odoslania: 24. apríla 2024